Diensten

Glasbewassing

Schoneramen, voor een beter uitzicht


Iedereen geniet van schone ramen. Regelmatige en vakkundige glasbewassing, van begane grond tot op grote hoogte, is de oplossing. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen.

Bouw- Opleveringsschoonmaak

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en verhuizingen


Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of verhuizing is opleveringsschoonmaak noodzakelijk. PolyCleaning maakt gebouwen schoon na bouwactiviteiten, voordat ze opnieuw bewoond worden. Een goede basis voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud vormt de ‘nulbeurt’. Dat betekent dat we vloeren, wanden en sanitair in orde maken. Alle soorten schoonmaak worden projectmatig ingepland en in de juiste volgorde afgehandeld. Het pand is daarna klaar om te betrekken.

Bouw- Opruiming

Opgeruimde en schone bouwplaats


Een opgeruimde en schone bouwplaats is, behalve een visitekaartje voor het bouwbedrijf, ook noodzakelijk in het kader van de veiligheid. Daarnaast zorgt het voor een aangename werksituatie voor de medewerkers. Bij dagelijks onderhoud zijn de medewerkers eerder geneigd de bouwplaats zelf ook schoon te houden. Onze bouwopruimers kunnen diverse preventieve of ondersteunende werkzaamheden uitvoeren om uw bouwterrein schoon, netjes en overzichtelijk te houden. Zoals bouwafval ruimen, schoonvegen,vloerenschrapen, afval sorteren of stempels verwijderen.

Reinigingen

Vloerreinging

Alleen stofzuigen is niet voldoende


De meeste soorten vloerbedekking worden "onderhoudsvriendelijk" verkocht, maar alleen stofzuigen is echt niet voldoende. Vloeronderhoud is van groot belang, want gebrekkig onderhoud leidt vaak tot hoge kosten.

Tapijtreiniging

Professionele reiniging van uw tapijt


Tapijt wordt met veel aandacht aangekocht en behelst een representatieve functie. Eigenlijk is het zonde dat tapijt wordt belopen. We ontkomen er niet aan dat er vlekken ontstaan die we moeilijk eruit krijgen. Periodieke en professionele reiniging van uw tapijt zorgt er niet alleen voor dat u langer kunt genieten van uw vloerbedekking, maar is ook kostenbesparend!

Gevels- Hogedruk reiniging

Voor een schone en frisse aanzicht


Het aangezicht van uw kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex is enorm belangrijk. Een nette en schone gevel geeft een goede indruk. Wij bij PolyCleaning hanteren diverse schoonmaaktechnieken om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien!

Dat uw pand wordt blootgesteld aan slechte weersomstandigheden en vervuiling, daar is geen ontkomen aan. Op den duur zal dit ervoor zorgen dat het exterieur er vuil en grauw uit gaat zien, waar u uiteraard niet op zit te wachten. Met de hogedrukreiniging specialisten kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand er weer als nieuw uit komt te zien.